Canis Eto-Logicus

Canis Eto-Logicus
Respecte, comunicació, amor, vincle, lideratge, diversió i treball en equip son les claus per aconseguir una relació increïble amb el nostre gos.

13 de des. 2016

Regals per a gossos

D'aquí a pocs dies comencen les festes de Nadal. Com que està ple de gadgets i joguines per a regalar, he pensat que us podria ser útil una petita llista amb opcions interessants. Hi ha un xic de tot:

1. Joguines perquè el gos jugui sol, útils per a aquells que passem hores sols, que tenen problemes de comportament... :

- Fetch N Treat : el gos ha d'insertar la pilota al forat per obtenir la seva recompensa. Una forma de fer que treballin per aconseguir el seu menjar i que juguin a pilota.

- Ifetch : es un llançapilotes programable (diverses distancies) que serveix tant per a interiors com per a exteriors. Hi ha diversos models.

- Cleverpet : el més recent i impressionant, es una consola de jocs que estimula la intel·ligència del gos. Ha de resoldre problemes per obtenir la recompensa, es pot programar amb la nostra pròpia veu i controlar-ho des del mòbil i es evolutiu.

2. Joguines per a interactuar amb el nostre gos, millorar el nostre vincle i portar la relació a un nou nivell :

- Cordes elàstiques : permeten que el gos estiri, s'apropi i s'allunyi de nosaltres, son ideals per ensenyar-los a agafar i deixar anar objectes i proporcionen una activitat conjunta que requereix que gastin molta energia.

- Llença pilotes per jugar a cobrar : 
   
- Recompenses naturals d'alta qualitat : per donar-los després d'una bona sessió d'entrenament o joc, amagar-los-les i ensenyar-los a buscar, farcir una joguina interactiva... Hi ha banyes de cérvol, nervis, ossos, orelles, peix. El que vulgueu!3. Joguines interactives que estimulen la intel·ligència i la resolució de problemes, clàssiques i més noves :


- k9 connectables : son peces de goma de diferent forma que es poden acoplar per formar estructures i farcir amb premis. El gos ha de descobrir com extreure el menjar de cadascuna.


- kong : les joguines kong sempre son una inversió segura. Des del kong clàssic no han parat de crear, jo sempre recomano el wobbler, però a la seva web trobareu moltes idees per als peluts.

4. Regala educació i entrenament amb el nostre val-regal, al teu gos o a un amic! Es un dels millors regals en els que s'inclou joc, aprenentatge, potenciar el vincle entre humà i gos i estimular la seva cognició!Que passeu bones festes i entreu al 2017 amb energia, a l'estil caní!

Segueix la nostra pàgina a facebook!