Canis Eto-Logicus

Canis Eto-Logicus
Respecte, comunicació, amor, vincle, lideratge, diversió i treball en equip son les claus per aconseguir una relació increïble amb el nostre gos.

30 de juny 2014

Avui ens has deixat...

Avui es un dia trist, te n'has hagut d'anar. Has creuat l'Arc de Sant Martí, acompanyat fins l'últim moment per nosaltres que t'hem acariciat i petonejat, t'hem dit com t'estimem, que te n'anaves a dormir per despertar-te en un lloc on el cos no et provocarà dolor, on segur que tornes a ser jove i a córrer com ja fa temps que no podies córrer... Dóna records a tots els que t'hi esperaven, humans i peluts!




I tot i que fa temps que sabíem que arribaria el moment, es fa dur. Perquè eres el nostre "Blacki gordi". Perquè eres tot cor, un cor amb potes; innocent com el cadell que mai has deixat de ser, forçut, amistós, carinyós fins a fer-te empalagós! Ens venies a rebre a l'entrada quan tornàvem a casa i, ara que t'era tant difícil aixecar-te, ens donaves la benvinguda amb els teus lladrucs per no deixar de ser-hi present. Ara el teu racó al peu de les escales serà buit...

Ja et trobem molt a faltar i sempre et tindrem al cor. Una part de nosaltres ha marxat amb tu, com sempre passa quan se'n va algú estimat, però no podrem oblidar el teu caràcter afable, les teves ganes de jugar, les teves mandíbules de labrador, els teus forts i insistents cops de cua, la teva mirada de tendresa i la de trapella, les teves llepades infinites. Em guardo al cor els nostres concursos de lladrucs. I la teva tossuderia. Han estat quasi tretze anys els que has acomplert, els set últims a la nostra família. Hem fruït junts, has caminat al nostre costat fent-nos la vida més amena i t'espero, t'esperem..., ens retrobarem a la fi de tot.

T'estimem, Black!

P.S.- Gràcies mare per encarregar-te del cigró perquè ens poguéssim acomiadar d'en Black com déu mana. Gràcies a la Mariona i a l'Albert, per la seva sinceritat, professionalitat i pel seu tracte humà, son uns grans veterinaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Segueix la nostra pàgina a facebook!